sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Hopeapölyä ja auringonpaistetta, ÄHH 9 - 13

Viime päivinä olen pitkästä aikaa tehnyt koruja, joissa on hopeaa enemmän kuin aiemmin. Pirtsakka pakkanen ja aurinkoinen ilma houkuttelivat kuvaamaan ulos, mutta sormethan siinä meinasi paleltua. Loput kuvasinkin sitten ikkunan lämpöisellä puolella. Joulun jälkeen ostamani euron amaryllis innostui vihdoin kukkimaan ja toimi kuvausavustajana.

Kaksi rannekorua, joissa on samalla tekniikalla punottu sardonyx-helmet hopealenkein. Toiseen pääsi NERIK-lukko... Isot lenkit ovat 1,2 mm hopeaa ja koko on 12.


 Akaattihelmet 8 mm ovat kauneudestaan huolimatta säilyneet pitkään koskemattomina. Nyt ne pääsivät rannekoruun ja korvakoruihin.

Tämä sydänriipus on ensimmäinen koru, johon olen kieputtanut hopealankaa. Sydän on 1,2 mm hopealangasta ja Swarovskin kristallit on kieputettu 0.6 mm hopelangalla.

3 kommenttia:

  1. Rinkulakorut on ihania! Ja tuo sydän.. Hyvää ystävänpäivää. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis tuo kieputettu sydänriipus! Kuinka hyvin laskeutuu kaulassa, onko kuinka kevyt? Itse olen törmännyt välillä siihen että riipus on liian keveä jonka vuoksi ei laskeudu nätisti kaulalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentista! Tuossa sydämessä on kokoa sen verran (65 mm X 40 mm), että painoakin tulee. Se laskeutuu siksi hyvin kaulalle ;) Hiukan pienempänä olisi sirompi, mutta samasta langasta 1,2 mm varmasti kuitenkin riittävän painoinen.

      Poista